Spinglo főoldal

Facebook főoldal

Gmail főoldal

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Piaci bevezetés előtt álló, új cégek a Spinglon: Sededo

2011.05.06. 14:49 spinglo

A Spinglo egy nagyon komplex platform, melynek egyik fő irányvonala, hogy olyan cégek is megjelenjenek az oldalon, amelyek eddig még nem ismert, vagy forradalmian új lehetőséget, akár technológiai áttörést nyújtanak, ezáltal óriási tömegeket megmozgatva, felkeltve a fogyasztók és felhasználók érdeklődését.

Amikor egy új tevékenységgel bíró cég készen áll az indulásra, azonnal kap egy óriási piacot (potenciális vevőkört, illetve felhasználói bázist), egy virtuális plázát, ahol egyszerre akár több millió (rövid időn belül több tíz millió) taggal találja magát szemben… Ez a Spinglo!

Ezek – a Spinglon keresztül, a piaci bevezetés előtt álló cégek – közül szeretnénk bemutatni néhányat.

Elsőként a Sededo-t:

 

 

 

 

 

 

 

A Sededo egy új üzleti elvet fog használni, melyet a groupon.com cég alkalmazott elsőként, annyival tovább fejlesztve, hogy a Synkronice vezetők, illetve Spinglo tagok fogják létrehozni  ezeket az üzleteket. A Groupon és a hasonló tevékenységet folytató cégek csak a nagyvárosokban működnek, a sededo.com viszont azt szeretné elérni, hogy a világ összes városában jelen legyen.

A Sededo lényege a közösségi vásárláson alapszik, ami az e-kereskedelem egyik módszere. A Spinglo tagok eddig 170 országban vannak jelen, létszámuk 1 millió fölötti. Ezzel a módszerrel semmilyen hagyományos üzletkötői rendszer sem veheti fel a versenyt.  

-->

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spinglohungary.blog.hu/api/trackback/id/tr202882328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása