Spinglo főoldal

Facebook főoldal

Gmail főoldal

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Spinglo Üzleti koncepciók

2011.10.04. 19:15 spinglo

Sok fantasztikus lehetőség és ajánlat lesz a Spinglo-n minden Spinglo barát számára. Néhány exkluzív termék és szolgáltatás úgy lett felépítve, hogy nem csak fantasztikusan jó ajánlat a vásárlóknak, hanem szintén visszatérő és hosszú távú bevételt teremt minden Synkronice munkatársnak. 

A Synkronice el fog indítani számos olyan üzleti koncepciót a Spinglo-n, melyek potenciálisan fejleszthetőek. Ezek a Synkronice hálózat fejlődési lehetőségét is tovább fogják ösztönözni. Ezen üzleti koncepciók mindegyike  bevételi lehetőséget fog ajánlani, rövid és hosszú távon is, ezzel a legerősebb bevételi lehetőséget kínálva a network marketing történetében.

Ezen koncepciók hatékonysága, a cég bónusz tervével és a Spinglo barátoknak kínált lehetőséggel további üzleti koncepciók ajánlására, olyan bevételi lehetőséget kínál a Synkronice disztribútorok számára, melyet az iparág eddig elképzelni sem tudott, nem hogy megvalósítani.

Minden koncepció oly módon lesz nagy körültekintéssel bevezetve és bemutatva, hogy a tagoknak a legjobb lehetősége legyen azokat promótálni és gyors és erős növekedést elérni abban az esetben, ha úgy döntenek, hogy aktívan kívánnak ebben részt venni.

A fantasztikus lehetőségek és ajánlatok mellett a Spinglo-n és külön felépített koncepciókon túl, melyeket a Synkronice fog bemutatni, különleges üzleti ötletek sorát fogjuk elindítani, hatalmas bevételi lehetőséggel a Synkronice tagok számára, melyek bemutatás után elfogadásra kerültek a cég által.  

Használd ki az elkövetkező heteket és hónapokat hálózatod terjesztésére, hogy a csoportod teljes mértékben felkészült is “szinkronizált” legyen. A legtöbb ember csak álmodik arról, hogy elsők között legyen egy olyan cégben vagy üzletben, mely meghódítja a világot. Oszd meg ezt a lehetőséget a legtöbb emberrel, akik cserébe jelentősen terjesztik a hálózatodat. Add tovább az információt a hálózatodnak, hogy senki ne hagyja ki a lehetőséget. 

 

Regisztráció: http://www.spinglo.com/i/petrucci7

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://spinglohungary.blog.hu/api/trackback/id/tr883278449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása